Akcija: Skidanje kamenca & Fluorizacija zuba – MEDENTINA DIGITAL

03.09.2018.
https://medentinadigital.rs/wp-content/uploads/2018/09/skidanje-kamenca-fluorizacija-zuba-1-1.png

ZUBNI KAMENAC  predstavljaju  čvrste naslage nataložene na zubima. Problem nastaje kada se te meke naslage nakupljaju u dužem vremenskom periodu i ne budu uklonjene. Vremenom dolazi do njihove kalcifikacije (mineralima    iz pljuvačke, odnosno gingivalne tečnosti) i zubni plak se pretvara u zubni kamenac. To znači da ste svakim preskakanjem pranja zuba i njegovim odlaganjem Vi u potencijalnom riziku za nastanak zubnog kamenca.

FLUORIZACIJA ZUBA  je proces koji se preporučuje na šest meseci, i to bi trebalo da se izvodi redovno i preventivno. U zavisnosti od stanja gleđi, Vaš stomatolog će predložiti odgovarajuću terapiju. Da bi se postigao maksimalan efekat, zubi moraju u potpunosti biti čisti i bez naslaga, zato se za najbolji efekat fluorizacija sprovodi nakon čišćenja kamenca sa zuba.

Stomatološka ordinacija ,,Medentina Plus” u mesecu septembru ima fantastičnu akciju za Vas. SKIDANJE KAMENCA SA ZUBA +  FLUORIZACIJA ZUBA  sada po ceni od 2000rsd. Akcija traje do kraja meseca septembra. Pozovite našu ordinaciju i već danas zakažite sebi termin.

Samo onaj ko je bar jednom uklonio kamenac sa zuba zna kakav je osećaj biti bez njega. To je stomatološka intervencija koja traje relativno kratko (oko 30 minuta), ima izvanredan efekat i sigurnu uspešnost. Cena skidanja kamenca sa zuba u privatnim stomatološkim ordinacijama kreće se od 3000 do 4500 dinara za obe vilice sa poliranjem zuba, u zavisnosti od ordinacije do ordinacije. Ono što je sigurno jeste da na ovoj intervenciji ne treba štedeti i da su posledice koje kamenac ima po Vaše oralno zdravlje velike. Takođe je ova cena veoma niska, gotovo neuopredivo manja, u odnosu na cenu lečenja komplikacija koje neuklonjen kamenac može da ima po Vaše zube.

Preporučujemo redovnu posetu zubaru na svakih 6 meseci. Prvi pregled u stomatološkoj ordinaciji ,,Medentina Plus” je besplatan.Isključivo koristimo najsavremenije i najkvalitetnije materijale prilikom pružanja usluga kako bi efekti bili što dugotrajniji. Jer mi dajemo garanciju i naši zadovoljni klijenti su nam najbolja preporuka.