Akcija pred polazak u školu: Fluorizacija zuba – MEDENTINA DIGITAL

25.08.2018.1
https://medentinadigital.rs/wp-content/uploads/2018/09/iMPREGNACIJA-ZUBICA-KOD-DECE-1.SEPTEMBRA-600-RSD-1.png

Fluorizacija zuba kod dece, uz oralnu higijenu predstavlja značajan deo prevencije karijesa i lečenja početnih karijesnih lezija gleđi. Pravilno održavanje higijene usta i zuba kod dece, kao i preventivno zalivanje fisura stalnih zuba uz fluorizaciju, znači da će se sprečiti mogućnosti nastanka najčešćih kvarova.

AKCIJA FLUORIZACIJE ZUBA KOD DECE važi za mesec septembar. Od redovne cene koja iznosi 1000rsd po vilici, sada ćete po istoj ceni platiti tretman za obe vilice!!! A svi oni koji zakažu termin za subotu, 1. septembra fluorizacija zuba kod dece iznosiće 600rsd za obe vilice.

Lepo je znati da je fluorizacija zuba za decu jedan jednostavan, bezbolan i nadasve zabavan postupak. On se vrši dva puta godišnje, i to tako što se visokokoncentrovani fluor u obliku gela, nanosi u gumene kašike a potom aplikuje u usta pacijenta. Deci će biti interesatno, i neće im biti dosadno jer ceo postupak traje svega pet minuta.

Medentina Plus kako u svojoj ordinaciji tako i  kroz blogove koje postavlja na društvenim mrežama kao i na svom web sajtu,  prioritet daje stvaranju zdravih navika kako kod dece tako i kod odraslih kao kao i edukaciju o oralnom zdravlju.

BUDIMO ODGOVORNI PREMA ZDRAVLJU NAŠE DECE!!!

SREĆAN VAM POLAZAK U ŠKOLU DRAGI DEČACI I DEVOJČICE!!!