Bredent – MEDENTINA DIGITAL

05.11.2018.
https://medentinadigital.rs/wp-content/uploads/2018/11/Bredent-proteze.jpeg

Od jednog zuba samo do da Vam samo jedan zub nedostaje? Ne brinite! ,,Medentina Plus“ ima rešenje za Vas!
Stomatološka ordinacija ,,Medentina Plus“ već duže vreme ima saradnju sa čuvenom nemačkom firmom Bredent.

Filozofija kompanije BREDENT, po kojoj se proizvodi za stomatologiju savršeno slažu sa zubnom tehnikom, stvara idealnu simbiozu čiji je rezultat zadovoljan pacijent, perfektan protetski rad i, u krajnjoj liniji, smanjeni troškovi i vreme lečenja.

BREDENT PROTEZE
Bredent proteze su izrađene od biokompatibilnog materijala, netoksičnog za organizam i tkiva i ne uzrokuje imunološke rekacije. Izrada ove vrste proteze je takođe preporučljiva kod osoba koje su preosetljive na akrilat ili metal iz konvencionalnih proteza, jer ne sadrži u sebi takva jedinjenja, pa se eliminiše rizik od alergijskih reakcija i potrebe izrade novih proteza.

Bezmetalne nadoknade od ovog materijala garantuju dugotrajne radove, bez složenih veznih elementa. Takodje, veliki izbor boje samog materija doprinosi estetici a njegova fleksibilnost ga posebno odvaja od drugih materija. Udobnost nošenja Bredent proteza je znatna. Dobre mehaničke osobine i biokompatibilnost samog materijala omogućuju njegovu primenu u različitim oblastima stomatologije.

Ukoliko imate nedostatak zuba, ovakva zubna nadoknada će poboljšati kvalitet Vašeg života. Omogućiće Vam da ponovo uživate u hrani koju volite, učestvujete u društvenim aktivnostima, a da se pri tome ne osećate neprijatno.

Zašto izabrati Bredent proteze?

  • Biokompatibilna proteza
  • Zbog svoje izuzetne fleksibilnosti, brzo je i lako navikavanje na nošenje same proteze.
  • Proteza je dovoljno čvrsta da podnosi sile žvakanja, ne pomera se pri žvakanju, gutanju ni govoru.
  • Brza adaptacija
  • Bez žičanih krunica koje oštećuju gleđ zuba nosača.

Takođe fleksibilnost proteze obezbeđuje otpornost na lom, a u slučaju da su potrebne adaptacije u toku vremena, proteza je reparabilna, a kasnija dodavanja zuba u protezu su takođe moguća.

FLEKSIBILNOST PROTEZE
Bez obzira na fleksibilnost proteze koja pruža osećaj izuzetne udobnosti prilikom nošenja, proteza je vrlo dobrih mehaničkih osobina, otporna, laka za održavanje i dugotrajna. Može se kombinovati sa postojećim ili planiranim fiksnim protetskim radovima. Bredent proteza zadovoljava kako funkcionalne, tako i estetske zahteve pacijenata.

Procedura izrade proteze zahteva 3 – 4 posete i prosečno je potrebno 8 dana za njenu izradu. Osnovni kriterijum u izboru i dizajnu proteze je stanje, broj i raspored preostalih zuba u vilici, stoga je neophodno da stomatolog proceni stanje Vaših zuba i u dogovoru sa Vama napravi plan terapije. Nakon izrade, privikavanje traje oko mesec dana.

Stomatološka ordinacija ,,Medentina Plus“ daruje vam sjajnu akciju. BREDENT proteze po ceni od 30.000rsd na 3 mesečne rate!!

https://medentinadigital.rs/wp-content/uploads/2018/11/pre.png