Koja je cena zdravog osmeha – MEDENTINA DIGITAL

12.07.2017.
https://medentinadigital.rs/wp-content/uploads/2017/07/dental-patients-keep-in-touch-smiles-first-healthcare-1024x744-1.jpg

Iako na tržištu postoji velik broj stomatologa ponekad ume biti teško pronaći onog kojim ćemo dugoročno biti zadovoljni. Jasno definisana  i jednostavna pravila prema kojima možemo utvrditi je li neki stomatolog bolji od drugoga nažalost ne postoje ali postoje pojedini pokazatelji da ste na pravom mestu. Najvažnija stavka u donošenju odluke svakako je visoka stručnosti stomatologa. Stoga, treba potražiti odgovarajuću stomatološku ordinaciju.

Najbolje su one koje okupljaju multidisciplinarni tim koji individualiziranim pristupom i kontinuiranim ulaganjem u edukaciju i razvoj u potpunosti  odgovara visini zadatka.Raspitajte se o pojedinim stomatolozima u timu te njihovim užim područjima specijalizacije, iskustvu i referencama. Vrlo je važno da zahvate iz pojedinih područja stomatologije obavljaju specijalisti za ta područja čime se osigurava najviša razina stomatološke usluge.