Kompozitni ispuni – MEDENTINA DIGITAL

15.11.2018.
https://medentinadigital.rs/wp-content/uploads/2018/11/o.png

Kvalitetna stomatološka  usluga mora da bude praćena i kvalitetnim materijalima, koji garantuju trajnost naših radova. Fasete, proteze za zube, zubni implanti, folije za ispravljanje zuba, kompozitni ispuni  – za sve koristimo samo materijale proverenih svetskih proizvođača.

Kada su se pojavile prve kompozitne (bele) plombe to se smatralo revolucijom u stomatologiji. No, početno oduševljenje brzo je splasnulo kad su na videlo izašle neke loše osobine tih prvih materijala. Da bi se ove kompozitne plombe postavile, potrebno je ukloniti samo obolelo zubno tkivo (minimalan gubitak zubne mase), što je i te kako bitno. Naime, ove plombe se, pored mehaničke, delimično za zub drže i hemijskom vezom jer se u toku procesa ugradnje plombe koriste i adhezivi pa se zato i ova tehnika postavljanja ispuna naziva i adhezivni ispun.

Karakteristike kompozita umnogome zavise od veličine čestice i načina polimerizacije. Stalnim usavršavanjem danas imamo kompozitne materijale izuzetnog kvaliteta što se tiče čvrstoće, dugotrajnosti,rubnog zatvaranja i estetskih karakteristika. Svojom bojom oni estetski u potpunosti odgovaraju boji prirodnih zuba.

U ,,Medentini Plus“ na raspolaganju su nam zadnje generacije kompozitnih materijala koje su svakim danom sve savršenije. Harmonize, Ecosite Bulk Fill DMG, Gradiu, Charismu, Evetric..

Znate li da 2 OD 3 stomatologa razmatraju prelazak sa kompozita koje trenutno koriste na HARMONIZE!!!!

 

HARMONIZE ima jedinstveni sferni oblik ART nanočestice i patentirane modifikatore deformacije. Sa HARMONIZE računajte na trajne restauracije, zahvaljujući ojačanoj mreži punioca kreiranoj na interakciji Harmonize ART nanočestice. Povećana jačina zahvaljujući visokom procentu punioca ( 81% punjenja), jača veza između smole i punioca, što obezbeđuje trajne performanse.

ECOSITE BULK DMG

Ecosite Bulk DMG predstavlja INOVATIVNU TEHNOLOGIJU PUNJENJA! Ne postoji brža i lakša alternativa kada se radi o standardnim restauracijama. Bez ikakve potrebe za komplikovanim raslojavanjem, jednopotezni Ecosite ispuni vam daju pogodnost znatne uštede vremena. Materijal garantuje pouzdano celokupno stvrdnjavanje u sloju od 5mm za samo 20sekundi!!!

GRADIA

Kompozitni materijal sa velikim izborom boja i efekata. Korišćenjem ovog kompozita lakše i brže mogu da se postignu visokokvalitetni, dugotrajni ispuni prirodnog izgleda. Zbog izvrsne adaptacije boje na okolno zubno tkivo, izuzetni estetski ispuni mogu lako da se izgrade samo jednom bojom.
Kombinacija različitih boja omogućava neograničene estetske rezultate, uz korišćenje najviše tri boje za prednje ispune i dve boje za zadnje ispune.

Uz vrhunske stručnjake, višegodišnje iskustvo i sa najnovijom tehnologijom i materijalima budite sigurni da je ,,Medentina Plus” Vaš pravi izbor.

ZAKAŽITE TERMIN